Survivor’da eleme potasında kimler var? Survivor 23 ocak Pazartesi

Survivor 2017'de 23 Ocak Pazartesi akşamı ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İşte yaşananlar...

Survivor’da eleme potasında kimler var? Survivor 23 ocak Pazartesi

TV8’de ekranlara gelen ve Acun Ilıcalı’nın en çok önem verdiği program olan Survivor 2017’ye de iyi bir giriş yapmayı başardı. Her akşam reyting rekorları kırmayı başaran Survivor 23 Ocak pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi.  Yeni böümde bir değişikliğe gidilerek ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.


SURVİVOR ELEME POTASINA 2 İSİM DAHA
Acun Ilıcalı değişiklikle ilgili yaptığı açıklamada bu dokunulmazlığı kaybeden takımdan iki kişinin daha eleme potasına gireceğini ve toplamda 4 kişinin eleme potası içinde yer alacağını açıkladı.

Açıklama sonrası başlayan havuz  parkurundaki yarışmanın ilk turunda kazanan taraf 5-1’lik skorla ünlüler takımı oldu. İkinci turda da ünlüler oyunu 5-3 kazanarak 2-0 galibiyetle dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu sonucun ardından gönüllülerden iki ismin daha eleme potasına girmesi kesinleşti. Gönüllüler Takımı için yapılan dokunulmazlık sembolü oyununu ise Ogeday kazandı. Ada konseyinde oylamada Berna üçüncü elenme adayı olurken Ogeday ise Eser'in adını verdi ve dört elenme adayı da belli oldu. Yarın akşama kadar sürecek olan sms oylaması sonucunda Erdi,Fulya, Berna ve Eser'den biri adaya veda edecek.
survivor 2017

DÜN AKŞAM KİMLER ELEME POTASINA GİRDİ?
Yapılan ada konseyinde Gönüllüler takımı Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017'nin ilk oylamasını yaptı. Oyların dapıldığı oylamada Erdi aldığı 5 oyla elenmek üzere ismi belirlenen ilk kişi oldu. Konseyde Berna'ya 1, Denisa'ya 1, Ogeday'a 1, Fulya'ya 1, Elif'e 1 oy çıktı. Erdi'nin ilk aday olması sonrasında Acun ılıcalı Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Volkan'dan bir isim söylemesini istedi. Volkan ise Fulya'nın adını verdi ve elenmesi için belirlenen iki aday Erdi ve Fulya oldu.
  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler