Survivor Türkiye Romanya maçını kim kazandı?

Survivor'da büyük heyecan yaşandı. Romanya ve Türkiye takımları karşı karşıya geldi. İşte detaylar

Survivor Türkiye Romanya maçını kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018'de heyecan dolu anlar yaşandı. Survivor Rmanya ve Türkiye takımları karşıya geldi. İşte detaylar...


ÖDÜL OYUNU OYNANDI

Survivor'da bu akşam ilk olarak Gönüllüler ve All Star takımları karşı karşıya geldi ve ödül oyunu oynandı. Kazananın Romanya takımına karşı oynayacağı mücadele büyük heyecan yaşandı. Yarışma sonucunda kazanan taraf All Star takımı oldu. Böylece All Star takımı hem çikolata ödülünü kazandı hem de Romanya takımına karşı oynamaya hak kazandı.

SURVİVOR ROMANYA TÜRKİYE MAÇINI KİM KAZANDI

Ödül oyunun ardından Romanya takımı ile Türkiye All Star takımı karşı karşıya geldi. Romanya ekibinde daha önce Türkiye'de futbol oynayan Krita'nın olması da dikkat çekti. Büyük heyecana sahne olan yarışmada kazanan taraf 10-8'lik sonuçla Romanya takımı oldu.

NİHAT DOĞAN TEPKİ TOPLADI

Yarışma esnasında All Star takımı öndeyken Nihat Doğan ve takım arkadaşları arasında bir tartışma yaşandı. Ünlü şarkıcı takım arkadaşlarına oynamak istediğini söyleyip yüksek sesle konuşunca ortam gerildi. Bu olaydan sonra takımın bir anda dengesi bozuldu ve sona kadar önde götürülen oyun rakibe kaptırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv