Survivor Türkiye ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da Türkiye'ye gitme ödüllü oyun oynandı. Survivor Türkiye oyununu kim kazandı? İşte detaylar

Survivor Türkiye ödül oyununu kim kazandı?

TV 8'de ekranlara gelen ve büyük bir reyting oranına sahip olan Survivor'da son bölümde büyük bir heyecan yaşandı. Ödülü Türkiye'ye gitmek olan oyun oynandı. Peki Survivor Türkiye ödül oyununu kim kazandı? 

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNU

Survivor'da büyük heyecana sahne olan oyunda Gönüllüler Takımı 10'a 7 skorla kazanmayı başardı. İstanbul'a gitme ödülü olan oyun 3 ayaktan oluşuyor. Oyunların ilkini bugün Gönüllüler Takımı kazandı. Yarın da Gönüllüler takımının kazanması durumunda Gönüllüler ödülü kazanacak. Yarın Ünlüler'in kazanması durumunda ise son 1 oyun daha oynanacak ve kazanan İstanbul'un yolunu tutacak.

OYUNDA GERİLİM

Ödül efsane olunca yarışmacıların tansiyonu da yüksek oluyor. Ödül oyunu esnasında Hakan Hatipoğlu ile Ümit Karan birbirine giriyor. Ümit Karan'ın ağzından çıkan argo kelime ise ortamı daha da geriyor. Olay sonra tatlıya bağlanıyor.

Survivor'da Baraka oyununu ise Gönüllüler Takımı kazandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv