Survivor ödül oyununu ve Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu akşam ilk olarak ödül oyunu oynandı. Survivor ödül oyununu kim kazandı, neler oldu?

Survivor ödül oyununu ve Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da Türkiye - Yunanistan takımları yarışıyor.  Survivor'da bu akşam ilk olarak ödül oyunu oynandı. İki takım ödül oyununda karşılaştı. Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu.

Ödül oyununda kazanan taraf 5-0lık skorla Yunanistan oldu. Dokunulmazlık oyununda da Yunanistan 10-8 kazandı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı geçtiğimiz günlerde 3 eleme adayı çıkarmıştı. Elenme adaylarından olan Demi, İoulieta ve Spyros arasından bir isim bu akşam yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine ilk veda eden isim en az oyu alarak Demi oldu.

TÜRKİYE KADROSU:

Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın ve Okay Köksal.

YUNANİSTAN KADROSU:

Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Toni Stavratis.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv