Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da neler oldu?

Survivor'da bugün ödül oyunu heyecanı yaşandı. Peki ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da neler oldu?

TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışma programı Survivor'da heyecan sürüyor. Bitime az bir süre kala sevilen yarışmada birbirinden zorlu oyunlar oynanıyor ve eleme heyecanları yaşanıyor. Bugün de Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? sorusu yanıtını arıyor.


SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sevilen yarışmada bugün ödül oyunu oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmada ilk turu gönüllüler takımı kazanmayı başardı.İkinci turu ünlüler takımının kazanması sonucu oyun finale kaldı.Finalde kazanan taraf gönüllüler takımı oldu

Survivor'da yarın akşam da ödül oyunu oynandıktan sonra cumartesi ve pazar akşamları eleme potasına girecek isimler belli olacak.

Sembol oyununun finali bu hafta oynanacak. Bir kişi direk olarak Kuzey Kıbrıs'taki finale gidecek. Önümüzdeki hafta sonu da büyük oylama var. Son oylama olacak. Bu oylamadan sonra oylama yapılmayacak ve sonucu belirleyen bu oylar olacak. Son oylama Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçen hafta adeta bir şok yaşandı. İlhan, Adem, Ogeday ve Volkan eleme potasına girdi ve adeta erken final yaşandı. Eleme gecesinde yarışmanın iddialı isimlerinden Volkan yarışmaya veda etti.

Volkan elenmesinin ardından şöyle konuştu; Ben buraya zor şartlarda geldim. Survivor ekibi bana kapı açtı. Bu kapıyı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim ve mücadele ettim. Burada mutlu eden en güzel şey eşime senin gerçekten karakterli bir kocan varmış ya da oğluma senin baban gerçekten iyi bir savaşçıymış dedirttiğime inanıyorum. Buraya kadarmış. Ünlüler ve Gönüllülere başarılar diliyorum. Her şey için sağolun.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler