Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde neler oldu?

Survivor son bölümde ödül oyunu oynandı. Peki kim kazandı? İşte detaylar

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde neler oldu?

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı olan Survivor 2017 bu akşam yine izleyenleri ekranlara kilitledi. 6 Şubat akşamı yayınlanan bölümde Survivor ödül oyunu oynandı. 


Büyük heyecana sahne olan oyunda ilk turu ünlülüler takımı kazandı ve 1-0 öne geçti. Ardından 2.turda kazanan Gönüllüler takımı oldu. Durum eşitlenince final turuna geçildi. Final turunda ünlüler takımı 3-1 galip gelerek oyunu kazanmayı başardı


Sevilen yarışmada yarın eleme akşamı yapılacak. Eleme öncesinde 4 elenme adayı da belli oldu. İlk oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanınca ilk konsey stresini gönüllüler takımı yaşadı. Yapılan konseyde Erdi ile Denisa'nın ismi çıktı.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan gönüllüler takımı oldu. Bu kez konseyde ünlüler takımından iki isim potaya girdi. Yazılan isimler doğrultusunda Sabriye elenme adayı olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi Sedat da Adem'in ismini verdi.

Böylelikle Survivor'da bu hafta elenme adayları Erdi,Denisa,Sabriye ve Adem oldu. Eleme yarın akşam gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv