Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölüm

Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. İşte Survivor'da bu akşam yaşananlar

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölüm

TV8'de yayınlanan Survivor 2017'de bu akşam ödül oyunu oynandı. Survivor ödül oyununu kim kazandı ve neler yaşandı? İşte detaylar...


Sevilen yarışmada bu akşam ödül oyunu oynandı. Döner ödülü için parkura çıkan ünlüler takımı ve gönüllüler takımı büyük bir heyecan yaşadı. İki turu da kazanan ünlüler takımı ödülün sahibi oldu. Bu akşam oynanan oyunda ünlüler takımında Sabriye,Tarık ve Şahika gibi geri planda kalan isimlerin kazanmaları da ayrı bir sevinç yarattı.
survivor
SURVİVOR ELEME ADAYI KİMLER?

Survivor'da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları da belli oldu. İlk oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan taraf gönüllüler takımı kazandı ve ada konseyinde isimler çıkaran taraf ünlüler oldu. Yapılan oylama sonuncunda Sabriye'nin adı çıktı. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Furkan da Fatih'in adını verdi. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan ise ünlüler oldu. Ada konseyinde gönüllülerin ilk elenme adayı Sadin oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan da Erdi'nin adını verdi. Böylece eleme potasına giren isimler; Sabriye,Fatih, Sadin ve Erdi oldu. 

Eleme potasının belli olmasının ardından adaya veda edecek isim yarın akşam belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv