Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölüm gelişmeleri

Survivor'da ödül oyunu oynandı. Peki kim kazandı? Detaylar burada...

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölüm gelişmeleri

Ekranların sevilen ve en çok takip edilen yarışma programı Survivor'da heyecan devam ediyor. Bugün adada ödül oyunu oynandı. Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu.


Survivor'da 23 Mart akşamı yayınlanan bölümde ödül oyunu oynandı. Zorlu oyunda kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Ünlüler uzun zamandır en net galibiyetini elde ederek oyun alanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ünlüler piknik ödülünün sahibi oldu.
survivor

SURVİVOR'DA KİM ELENMİŞTİ?

Sevilen yarışma programında son eleme konseyi oldukça heyecanlı geçmişti. Salı akşamı gerçekleştirilen ada konseyinde elenen isim ünlüler takımından oldu. Hafta içinde iki dokunulmazlık oyununu da gönüllülerin kazanmasıyla ünlülerden 4 isim eleme potasına girdi.

Şahika, Pınar, Sedat ve Furkan elenme adayı olarak belirlendi. SMS oylaması sonucunda Survivor'da elenen isim Sedat oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv