Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Serhat'a ne oldu?

Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmada bir de Serhat şoku yaşandı. İşte son gelişmeler

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Serhat'a ne oldu?

TV8'de ekranlara gelen reyting rekortmeni yarışma programı Survivor'da heyecan durmadan devam ediyor. Dokunulmazlık oyunları sonrası bugün ödül oyunu oynandı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? sorusu bu akşam yanıtını buldu


SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sevilen yarışmada bu akşam ödül oyunu oynanıyor.Oyunu kazanan taraf gönüllüler takımı oldu. Bu akşamın ödülü de nefes kesen cinsten oldu. Kazanan takım Dominik Cumhuriyeti'nin gözde tatil mekanlarından biri olan Punta Cana'da dolu dolu bir gün yaşayacak. Yarışmacılar uçakla Punta Cana'ya geldikten sonra akşam saatlerine kadar gezip yemek yedikten sonra akşamı da bir gece kulübünde eğlenerek geçirecek.


survivor ödül oyununu kim kazandı
SURVİVOR'DA SERHAT ŞOKU

Ünlüler takımında yer alan eski futbolcu Serhat Akın yine rahatsızlık geçirdi. Daha önce adada ameliyat olan Serhat yine hastaneye kaldırıldı. Yarışmanın sunucusu Alp Kırşan ödül oyunu öncesinde başarılı yarışmacının yine rahatsızlık yaşadığını ve Doktor Metin Kuş ile birlikte hastanye gittiklerini söyledi. Kırşan, Akın'ın durumunun iyi olduğunu söyledi ancak ne tür bir rahatsızlık yaşadığını belirtmedi.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER

Yarışmada bu hafta 4 isim elenme potasına girdi. İki dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kaybenince iki ada konseyinde de gönüllüler takımı aday çıkarmak zorunda kaldı. İlk konseyde yazılan isimlerden  Berna ve Anıl'ın isimleri eşit çıkınca ikisi birlikte aday oldu. Dokunulmazlığın sahibi Gökhan da Volkan'ın adını verdi. İkinci konsey öncesinde ise aday otomatik olarak belli oldu. 4 yarışmacının dışında kalan Ogeday ile Elif bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyunu kaybeden Elif otomatik olarak elenme adayı oldu. Bylece eleme potası; Berna,Anıl, Volkan ve Elif'ten oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv