Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme ne zaman?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusu bu akşam yayınlanan yeni bölümde yanıt buldu.

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme ne zaman?

TV8'de yayınlanan ve her ekrana geldiğinde reyting rekorları kıran Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Heyecanla takip edilen yarışmada izleyicler ekrana kilitlenmeye devam ediyor. Survivor ödül oyununu kim kazandı? sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu.

Oynanan ödül oyunu sonunda kazanan taraf final turunda Ünlüler Takımı oldu. Ödül ise bir restorantta pizza yemek oldu.

GÖKHAN VE VOLKAN TARTIŞMASI

Gönüllüler takımında sinirler iyice gerildi. Berna ile tartışan Gökhan bu sırada araya Volkan'ın girmesiyle daha da sinirlendi. İkili arasınad sert bir tartışma yaşandı. İkiliyi arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.


Sembol oyununu kim kazandı?

Sembol yarışmasında bayanlarda kazanan Tuğçe oldu. Erkeklerde ise İlhan Mansız oldu. Ödülü kazanan kişiler ailelerinden gelen objelerle buluşacak.

Survivor'da eleme potasındaki isimler

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ikisini de gönüllüler takımı kaybetti. İki kez ada konseyine çıkan takım iki ismi eleme potasına soktu. İlk konseyde aday olan isim Berna olurken ikincisinde ise Gökhan oldu.
Survivor ödül oyununu kim kazandı? 

Survivor elemesi ne zaman?

Bu hafta kuralların değişmesi nedeniyle izleyiciler elemenin ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı. İki dokunulmazlık oyunu sonrası iki elenme adayı çıkmıştı. Değişen kurallara göre iki dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve iki eleme adayı daha belirlenecek. Toplam 4 isimden bir tanesi adaya veda edecek. Eleme konseyi ise yeniden Salı gününe alındı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv