Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 3 Şubat bölümü

Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynandı. 3 Şubat akşamı yaşananlar burada...

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 3 Şubat bölümü

TV8'in en çok izlenen programı Survivor 3 şubat akşamı yine seyircileri ekrana kilitledi. Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu birazdan belli olacak.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNU

Ekranların sevilen programı Survivior'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı pizza ödülü için karşı karşıya geldi. Oyun ise voleybol oldu. İki takım voleybolda birbirlerine üstünlük sağlamak için sahaya çıktı.

Voleybol oyunununda ilk turu ünlüler takımı kazandı. İkinci oyunda da üstünlüğünü sürdüren ünlüler takımı gönüllüleri rahatlıkla mağlup etmeyi başararak ödülün sahibi oldu.

Öte yandan yarışma sonunda Erdi ve Elif arasında sert bir tartışma yaşandı. Erdi yine ilginç şekilde tepki gösterirken takım arkadaşları onu sakinleştirmekte güçlük çekti.


GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Büyük heyecana sahne olan Survivor'ın geçen haftaki elemesinde yine 4 aday potaya girmişti. İlk dokunulmazlık oyununu ünlülerin kazanması üzerine gönüllülerden Denisa ile Sadin aday olurken, ikinci dokunulmazlık oyununu gönüllülerin kazanması üzerine ünlülerden Seda ile Sabriye eleme potasına girdi. Yapılan sms oylaması sonucunda ise adaya veda eden isim Seda oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler