Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2018 yarışmacıları

Survivor ne zaman başlıyor, Survivor 2018 yarışmacıları kimler? Fenomen yarışmacının takipçileri için merak edilen soruların yanıtları belli oldu.

Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2018 yarışmacıları

Ekranların en uzun soluklu programlarından biri olan ve Acun Ilıcalı'nın en önem verdiği proje olarak gösterdiği Survivor 2018 merakla bekleniyor. Yine TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışmanın sevenleri uzun süredir "Survivor ne zaman başlayacak, Survivor 2018 yarışmacıları kimler?" sorularına yanıt arıyordu. Ilıcalı yaptığı açıklamalarla merak edilenleri açıkladı.

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ilıcalı, yaptığı açıklamada fenomen yarışmanın ne zaman başlayacağını açıkladı. Buna göre Survivor 2018, 10 Şubat 2018'de başlayacak.


SURVİVOR 2018 YARIŞMACILARI KİMLER?

Acun Ilıcalı yarışmada bu sezon yarışacak isimleri sosyal medyadan tek tek açıkladı. Buna göre şuana kadar açıklanan yarışmacılar ; Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu ,Nihat Doğan, Ümit Karan, Sahra Işık, Nevin Yanıt.
Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2018 yarışmacıları

CUMALİ AKGÜL 1500 KM YÜRÜDÜ

Survivor’da yer alabilmek için Iğdır’dan İstanbul’a yürüyen Cumali Akgül, Beyaz Show’a katıldı ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor’a kabul edildi, Akgül, yarışmacı olabilmek için 50 günde 1500 km yol yürüdü.

Cumali Akgül’ün Survivor yarışmacısı olma isteğini geri çevirmeyen Acun Ilıcalı ise ‘Bu kadar yolu bizim programımız için yürümesi önemli. Ancak tüm Survivor’a katılmak isteyenler bir yerden bir yere mi yürüsün. Böyle de bir çıkmaza girdik. Kendisiyle tanıştım zaten dünya iyisi bir kardeşimiz. Bir daha yürüyen kimseyi kesinlikle almamayı garanti ederek Cumali’yi Survivor’a almaya karar verdik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv