Survivor ne zaman başlayacak? Survivor fragmanı yayınlandı

Survivor 2021'in başlangıç tarihi belli oldu. Ünlüler kadrosu da açıklandı. Peki Survivor 2021 ne zaman başlayacak? İşte detaylar

Survivor ne zaman başlayacak? Survivor fragmanı yayınlandı

Survivor 2021'in ilk fragmanı yayınlandı. Survivor ünlüler takımı da belli oldu. Peki Survivor ne zaman başlayacak, kadroda kimler var? İşte ayrıntılar...

SURVİVOR FRAGMANI

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Acun Ilıcalı'nın en güvendiği yapım olan Survivor bu yıl da ekranlarda olacak. Yıllardır süren yarışmanın fragmanı yayınlandı. Survivor'ın 9 Ocak 2021'de başlayacağı duyuruldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU

Fragmanın yayınlanmasıyla ünlüler kadrosunda kimlerin olduğu da resmen açıklandı. Baş pehlivan İsmail Balaban, milli tenisçi Melis Sezer, oyuncu Çağrı Atakan, milli atlet Meryem Kasap, oyuncu ve komedyen Hayrettin, eski Trabzonspor ve Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, milli basketbolcu Merve Aydın, oyuncu Batuhan Karacakaya, oyuncu Öykü Çelik ve oyuncu Cemal Hünal Survivor 2021'de Ünlüler Takımı'nda yarışacak isimler olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv