Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde neler oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Kaybeden takım eleme potasına isim sokacak. İşte detaylar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde neler oldu?

Ekranların en çok izlenen programlarının başında yer alan Survivor 2017'de heyecan devam ediyor. Bu hafta eleme öncesinde yine büyük heyecan yaşanıyor. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. 


SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da adaların birleşmesinin ardından her hafta yapılan elemeler daha da heyecanlı hale geldi. Bu akşam da ünlüler takımı ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.Oyun sonunda kazanan taraf Ünlülüler takımı oldu.

Gönüllüler takımı oyunu kaybetmesinin ardından bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Burada kazanan ise Anıl oldu.

Ada konseyinde adı en çok yazılan ve ilk elenme adayı olan isim ise Tuğçe oldu. Dokunulmazlığın sahibi Anıl ise eleme potasına girecek ikinci isim olarak Ogeday'ı söyledi.
NUSRET SÜRPRİZİ

Sevilen yarışmada dünkü ödül oyununda Nusret sürprizi yaşandı. Sosyal medyada fenomen olarak adını duyuran etç Nusret Gökçe'nin hazırlayacağı et ziyafeti yarışmanın ödülü oldu. Oyunda kazanan taraf ünlülüler takımı oldu. Ünlüler ayrıca Nusret'in Saltbae hareketinin baskılı olduğu tişörte de sahip oldu.
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

YARIN DA DOKUNULMAZLIK VAR

Survivor'da yarın da dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ardından eleme potası netleşecek. Pazartesi ve salı ise oynanacak ödül, iletişim ve sembol oyunlarının ardından elemeye geçilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv