Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme potasına giren isimler

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme potasına giren isimler

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kritik Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorusunun yanıtı belli oldu

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Sevilen yarışma programında bu akşam haftanın elenme stresini yaşayacak takımı belli oldu. Adada oynanan dokunulmazlık oyununda Alll Star takımı galip geldi. Böylece Gönüllüler Takımı ada konseyinde bir yarışmacıyı elemek zorunda kalacak.

Gönüllüler Takımında Anıl haftanının en iyi performansına sahip olduğu için dokunulmazlık aldı ve bir ismi eleme potasına sokma hakkı elde etti. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Cumali oldu. Cumali böylece elenmemeyi garanti altına alırken konseyde de bir isim yazacak.

SURVİVOR ELEME POTASI

Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarının ardından ada konseyine çıktı. Gönüllüler 3 isim belirleyecek ve 1 ismi adadan gönderecek. Oylamada en çok adı yazılan İpek ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Cumali, Melih'i potaya soktu. Son olarak haftanın en iyi performansını gösteren Anıl ise Emre'nin adını söyledi . Böylece İpek, Melih ve Emre'den biri adaya veda edecek

HAKAN'A ELEŞTİRİ

Gönüllüler takımında kızlar, Hakan'ın tavırlarını eleştirdi. Kızlar " Hakan kendini sınıf başkanı sanıyor.. " ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE ROMANYA KARŞILAŞMASI

Dün akşam Survivor'da Türkiye Romanya karşılaşması yapıldu. Türkiye adına yarışan Ünlüler takımı hızlı başladı. Ancak Romanya takımı sonradan toparlandı. Skor 9 - 6 olduğu sırada Turabi ile Rumen rakibi arasında ipler gerildi. Turabi oyun alanından uzaklaştırıldı. Son karşılaşmayı Nagihan kazandı ve Türkiye - Romanya karşılaşmasının kazananı, 10 - 6 skor ile Türkiye oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv