Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları

Survivor dokunulmazlık oyunu oynandı. Eleme potasına gireceklerin hangi takımdan olduğu belli oldu

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları

TV8'de yayınlanan ve ekranların en çok takip edilen yarışması olmayı başaran Survivor 2017'de bugün dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor eleme adayları bu akşam yayınlanan bölümle bellİ oluyor.


SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

20 Mart akşamı adada ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kazanan taraf 2-0'lık galibiyetle gönüllüler takımı oldu. Böylece ünlüler takımının iki elenme adayı daha çıkaracağı kesinleşti.  Oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kolyeyi kazanan isim Sabriye oldu. Sabriye ikinci elenme adayının ismini söylemeye hak kazandı.

Gerçekleştirilen konseyde adı en çok yazılan isim Pınar olurken Sabriye de Furkan'ı potaya soktu. Böylece elenme adayları Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan oldu.

Önceki akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyununda kazanan takım yine gönüllüler takımı olmuştu. Böylece ilk konseyde de ünlüler takımı iki isim çıkarmak zorunda kalmıştı. İsmi en çok yazılan Şahika ilk eleme adayı olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Adem de Sedat'ın ismini vermişti.

survivor dokunulmazlık oyunu

ADEM VE SEDAT BARIŞIYOR MU?

Bu haftanın ilk konseyinde yaşananlar oldukça konuşuldu. Kavgalı olduğu bilinen Adem ile Sedat arasında yumuşama olduğu görüldü. Konseyde Adem Sedat'ın ismini verse de aralarında artık birşey olmadığını sadece daha önce Sedat'ın kendisini 2 kez çıkardığını ve kendisinin de onu 2. kez çıkarmış olmak için söylediğini dile getirdi. Ayrıca Adem, sorunları oturup konuşabileceğini kaydetti. Sedat da bu sözlere olumlu yaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv