Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları

Ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor bu akşam yine TV 8'de ekranalra geldi. Survivor'da kritik dokunulmazlık oyunu oynandı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyunununda kazanan taraf 10-7 gönüllüler takımı kazandı. Böylelikle ada konseyibe çıkacak olacak takım ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı elenmesi için aday veya adaylar çıkartacak.

TURABİ SAKATLANDI

Dokunulmazlık oyunu sırasında ünlüler takımında yer alan Turabi sakatlık geçirdi. Turabi oynaması gereken son oyuna doktor raporuyla çıkamadı. Onun yerine oynayan Adem, Hilmicem'e yenilince dokunulmazlık gönüllülerin oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK

Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyunda kazanan isim Adem oldu. Böylece Adem'in ada konseyinde adı yazılamayacak ve elenme potasına bir isim sokacak.

İSMİ ÇIKANLAR

Adı en çok yazılan isim ve ilk eleme adayı Mustafa oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem de Turabi'nin ismini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv