Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ada konseyi

Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da yeni bölüm bu akşam yayınlandı

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ada konseyi

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ilk ada konseyi gerçekleştirildi.


Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu büyük heyecana sahne oldu. İlk iki seri eşitlikle sona erdikten sonra son best of'ta kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Böylece ada konseyine ilk çıkacak takım ünlüler oldu. İlerleyen dakikalarda eleme potasına girecek olan isimler belli oldu. Konseyde adı yazılan isim Sabriye olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi Furkan da Fatih'in adını verdi.

YİNE HEDEF SABRİYE

Oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Ünlüler Takımı'nda Sabriye bir oyun kaybedince yine anında takım içerisinde hedef haline getirildi. Dışlanmaya devam edilen Sabriye kenarda mutsuz bir şekilde beklerken ona ağır şekilde yüklenen Sema'nın ise hiçbir oyun alamaması dikkat çekti.


SURVİVOR'DA BİR İLK

Survivor'da bu hafta bir ilk gerçekleşti. İlk kez ceza oyunu oynandı ve kaybeden takım elinde olan birşeyi kaybetti. Oynanan oyun sonucunda kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Kaybeden takım ünlüler ise kulübelerinden oldular. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler