Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 28 Ocak bölümü

Survivor'da dokunulmazlık oynandı. Sevilen programda heyecan yine doruktaydı.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 28 Ocak bölümü

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'in en iddialı yapımı olan Survivor 2017'de bu akşam yine heyecan dolu anlar yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı konseptindeki yarışmada dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar

28 Ocak'ta yayınlanan Survivor'ın son bölümünde iki takım bu kez dokunulmazlığı alabilmek için yarıştı. Oldukça çekişmeli geçen yarışma yine final turuna kadar ilerledi. İlk turda ünlüler takımı kazanırken ikinci turu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Bu sonucun ardından iki takımın en iyileri final turuna çıktı. "Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı" sorusunun cevabı bu turda belli oldu. Ünlüler final turunda gönüllüleri mağlup ederek dokunulmazlığın sahibi oldu.

Gönüllüler için yapılan kişisel dokunulmazlık oyununu ise Ogeday kazandı ve bu hafta adada kalmayı garanti altına aldı. Konseyde yapılan oylama sonucunda ilk elenme adayı Denisa oldu. İkinci ismi ise kişisel dokunulmazlığı kazanan Ogeday söyledi. Ogeday, Sadin'in adını verdi ve Sadin ikinci elenme adayı oldu.

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Survivor'ın ilk haftasında dokunulmazlık oyunlarını gönüllüler takımı kaybetmişti. Bu nedenle bu takımdan 4 isim eleme potasına girmişti. Bu isimler, Erdi, Eser, Fulya ve Berna olmuştu. 4 isim arasından yapılan sms oylaması sonucunda adaya veda eden isim Fulya oldu.

SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARI

Ünlüler takımı kadrosu; Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat), Sema Apak, Pınar Saka, Adem Kılıççı, Şahika Ercümen ve Trabzonlu Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül.

Gönüllüler takımı: Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv