Survivor'da kimler finale kaldı? Survivor finalistleri

Survivor'da yarı final heyecanı yaşandı. Survivor'da finale kimler kaldı sorusunun yanıtı belli oldu. Yarı finalde mücadele eden isimlerden hangileri Survivor finalisti oldu?

Survivor'da kimler finale kaldı? Survivor finalistleri

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor'da artık sona gelindi. "Survivor'da finale kalan isimler kimler oldu, Survivor finalistleri kimler?" sorusunun yanıtı bu akşam gerçekleştirilen yarı finalde belli oldu. Kıbrıs'ta gerçekleştirilen ve canlı yayınlanan yarı final gecesinin sonunda Survivor finalistleri belli oldu.

SURVİVOR YARI FİNALİ

Survivor'da bu akşam yarı final heyecanı yaşandı. Yarı finale kalan isimler, Anıl, Nagihan, Damla, Turabi, Adem ve Hilmicem olmuştu. Finale kalmayı daha önce garantileyen Hilmicem ve Anıl'ın yanına bu akşam eklenen isimler Nagihan ve Adem oldu. Böylece finalde yarışacak isimler, Anıl, Nagihan,Hilmicem ve Adem oldu.

Turabi ile Damla ise yarı finalde elenen isimler oldu

KORKUNÇ OLAY MORALLERİ ALT ÜST ETTİ

Survivor ekibinde yer alan Alper Bayçın'ın iki gün önce bir gasp saldırısında öldürülmesi ekipte ve yarışmacılarda büyük moral bozukluğu yarattı. Yaşanan bu talihsiz olay nedeniyle program iki gün boyunca ertelenirken bu akşam da Acun Ilıcalı tekrar morallerinin çok kötü olduğunu ve ekibin büyük bir yıkım yaşadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv