Survivor ceza oyununu kim kazandı? Survivor'da beklenmeyen ceza!

Survivor'da ceza oyunu oynandı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ceza ise tüm yarışmacıları şaşırttı

Survivor ceza oyununu kim kazandı? Survivor'da beklenmeyen ceza!

Survivor 2017'de bu akiam ceza oyunu oynandı. Bu sezon ilk kez oynanan oyunun cezası tüm yarışmacıların moralini bozdu. Survivor ceza oyununu kim kazandı sorusunun cevabı ilerleyen saatlerde burada olacak.


Perşembe akşamı ekranlara gelen yeni bölümde Acun Ilıcalı yarışmacılara kötü bir sürpriz yaptı. Bu sezon ilk kez oynanan ceza oyununda ceza; kaybeden takımın dokunulmazlık haricindeki tüm oyunlarda 1-0 yenik başlayacak olması oldu. Buna göre kaybeden takım hafta boyu oynanacak dokunulmazlık oyunu haricindeki oyunlara 1-0 geriden başlayacak.

SURVİVOR CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası zorlu ceza oyunu başladı. Yarışmanın ilk turunda kazanan taraf ünlüler takımı oldu. İkinci turda ise durum 4-4 oldu ve en iyi bayan ve en iyi erkek yarışmacılar bayrak yarışı için oyun alanına çıktı. Ve kazanan taraf 5-4'lük galibiyetle ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı böylece hafta boyunca dokunulmazlık harici tüm oyunlara 1-0 önde başlayacak.

Survivor ceza oyununu kim kazandı

SERHAT GERİ DÖNDÜ

Survivor ünlüler takımında yer alan ve geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Serhat'tan iyi haber geldi. Ceza oyunu öncesinde Acun Ilıcalı, Serhat'ı takımının yanına çağırarak, başarılı yarışmacının başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve 10 gün içerisinde oyunlara başlayabileceğini söyledi.
Survivor ceza oyununu kim kazand

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da dün eleme heyecanı yaşandı. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı eleme potasına 4 isim soktu. İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Erdi olurken dokunulmazığın sahibi Tuğçe de Berna'nın adını söyledi. İkinci ada konseyinde ise Bulut adı en çok yazılarak aday çıkarılırken dokunulmazlığı kazanan Volkan da Bulut'un ismini verdi. Yapılan sms oylaması sonrasında adaya veda eden isim Bulut oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv