Survivor basketbol ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu akşam yarışmacılar basketbol benzeri oyun oynayarak yarıştı. Nefeslerin tutulduğu Survivor'da ödül oyunu kim kazandı, neler yaşandı?

Survivor basketbol ödül oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da heyecan devam ediyor. Her yayınlandığında reytinglerde zirveye oynayan programda bu kez farklı bir oyun oynandı. All Star ve Gönüllüler takımları basketbol benzeri oyunda yarıştı. Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Büyük mücadeleye sahne olan oyunu 10-8 sonuçla All star takımı kazandı

Basketbol oyunu sırasında yarışmacılar arasında sinirler de bazen gerildi. Nagihan'ı iten Sahra hareketi sonrası Acun Ilıcalı'dan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Öte yandan bu bölümde All Star takımı ada oyununu kazandıktan sonra hakettikleri sucuklu tost ödülüne de kavuştu.
Ada oyununu kazanan All Star takımı sucuklu tost ödülüne de kavuştu...

NAGİHAN KRİZİ

Gönüllüler takımında Nagihan Karadere yarışmacılar arasında huzursuzluklar çıkmasına neden oldu. Gönüllüler takımında Ada oyununda çıkan tartışma adada da devam etti. Cumali ile Nagihan arasında tansiyon yükseldi. Bir süre süren tartışma ardından sona erdi. Ayrıca bir çok isim de ada oyununda kötü performans sergileyen Nagihan ile ilgili rahatsızlıklarını dile getirdi...

CUMALİ ŞAMPİYON OLSUN

Cumali'nin hayat hikayesini dinledikten sonra duygusal anlar yaşayan Hakan, Cumali'nin şampiyon olmasını istediğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv