Survivor 2018’de kim elendi? - 20 Şubat elenen yarışmacı belli oldu

En çok izlenen yarışmalardan olan Survivor 2018’de eleme gecesi yaşandı. 3 yarışmacıdan biri adaya veda etti. Survivor 2018’de kim elendi? İşte 20 şubat eleme gecesinde adaya veda eden isim.

Survivor 2018’de kim elendi? - 20 Şubat elenen yarışmacı belli oldu

TV8 ekranlarında yeni sezonu başlayan Survivor 2018’de nefes kesen bir ödül yarışması sonrasında eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımında 3 isimden biri adaya veda etti. Survivor 2018’de kim elendi? İşte Cumali, Yağmur ve Marcus’tan adaya veda eden isim.


Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışmalarından olan ve izleyicileri her hafta ekrana kilitleyen Survivor 2018’de nefesler tutuldu. Kıyasıya geçen ödül yarışmasını kazanan gönüllüler takımı aynı zamanda eleme gecesinde bir kişiye veda etti.

Yapılan Ada konseyindeki oylamada Cumali elenmesi için ilk belirlenen isim oldu. Daha sonra dokunulmazlığı alan isim elenmesi için Yağmur’un adını verdi. Son olarak ise Marcus’un ismi elenmesi yönünde çıktı. Yapılan ada konseyinde elenen isim Marcus oldu.

Survivor 2018’de kim elendi? - 20 Şubat elenen yarışmacı belli oldu

Cumali ada konseyinde yaptığı açıklamada, “5-6 sene üst üste başvurdum baktım olmadı. Dedim yle bir şey yapmalıyım ki herkesin aklında kalmalıyım ve emelime ulaşmalıyım. 1600 kilometre yol yürüdüm. Çocuklarım için katıldım buraya. İnşaatçıyım. Çobanlık yaptım senelerce. Söylemekten utanmıyorum. Türkiye’nin en gönüllü yarışmacısıyım.” dedi.

Cumali’den sonra ismi çıkan Yağmur, “Çok fazla stresli olmadım. Ben hayatta elimde olanla yetinmedim. Ok fazla zorluk atlattım. Eğer buradan gitmemde arkamda güçlü bir takım bıraktığımı gördüm. Tabi ki gitmek istemem ama kalırsam performansım daha iyi olacak. Hiçbir zaman şikayet etmedim ama hep adadaymışım gibi bir his vardı. Umarım hakkımızda hayırlısı oldu” şeklinde konuştu.

Elenmesi yönünde 3. İsim olan Marcus ise “Gerçekten son günüm gibi geçirdim. Şartlar normal hayattan zor olduğu için kendimde ne spor neden başka bir şey yapacak gücü bulamadım. Ama bugün çok enerjiktim. İnsan ne kadar hazır olsa da koşullar aşağıya çekiyor. En son gözlerim doldu. Benim için bu tip anar zordur. Yüreğime dokundu. Çok kıran kırana geçen bir mücadeleydi. İnsan psikoloji olarak da tuhaf. O kadar eziyet çekmeye rağmen gitmek istemiyorsun. Çok motiveyim ama olacak” dedi.

Acun elenme adaylarının konuşmaları sonrasında başına ilk kez böyle bir durum geldiğini belirterek, “Başıma ilk defa böyle bir şey geldi diyebilirim. Yarışmada ilk haftalarda hiç iz bırakamayan kişiler gider. Bu sadece bir kez farklı oldu. Survivor’da ne olacağını anlayamadık. Şuanda karşımda 3 isim var. Sanki 1.5 aydır beraberiz gibi. Cumali yarışma öncesinde fazlası ile dikkat çekmişti. Yağmuru burada tanıdım. Marcus galibiyetler aldı. Karakteri ile bir anda kendisini hissettirdi. Sanki 10. Haftada gibiyim. Üzücü bir durum. Her vedada üzülürüm ama gitmek istemeyen 3 isimden biri gidecek” ifadelerini kullandı.

SAKAT OYUNCULARDA SON DURUM: GAMZE DEVAM EDEMİYOR

Acun Ilıcalı sakatlık yaşayan oyuncularla ilgili olarak bilgi verdi. Gamze’nin yarışmaya devam edemeyeceğini belirten Ilıcalı, “Yeni bir yarışmacı gelecek. Takıma dahil olacak. Hakanla ilgili bilgi sahibi değilim. Birkaç güne daha ihtiyacı var. Kendimi de emanet ettiğim çok değer verdiğim bir doktorla çalışıyoruz. Çok hassas. Bu durumlarda hiçbir risk almayacağız. Yarışmacı oynamak istemiyorum dediğinde oynamaz. Doktor oynayabilir dese bile oynamaz. Risk almayacağız ve en aza indireceğiz. Biz üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler