Survivor 2018 Dokunulmazlık oyunu (18 Mart) - Elemeye kimler kaldı?

Survivor 2018’de heyecan sürüyor. 18 Martta yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında elemeye kalan isimler belli oldu. Survivor 2018 Dokunulmazlık oyunu - Elemeye kimler kaldı?

Survivor 2018 Dokunulmazlık oyunu (18 Mart) - Elemeye kimler kaldı?

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programları arasında gösterilen Survivor 2018’de 18 Martta nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya bir rekabete sahne olan oyun sonunda kazanan belli oldu. Sonrasında ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve ada konseyi yapıldı. Survivor 2018 Dokunulmazlık oyunu - Elemeye kimler kaldı?


Survivor 2018 Dokunulmazlık oyunu -Hangi takım kazandı?

18 Mart’ta oynanan Dokunulmazlık oyununda çok efor sarfedilen ve büyük bölümü havuzda geçen bir yarışma yapıldı. İlk çıkış sonrasında yarışmacılar engelleri aşarak havuza atladı. Havuz üzerindeki silindir engelini aşan yarışmacılar yine havuz üzerindeki köprüden geçerek, yine havuz üzerinde bulunan kapıdan geçtiler. Sonrasında tekrar havuzdan geçen yarışmacılar kumsaldaki halatlarla örülü engelin altından geçerek son aşamaya geldiler. Son aşamada üzerinde sayılar bulunan ve birleştiğinde piramit şeklinde olan blokalörı dizerek hedef masasının üzerine taşıdılar. Bu piramide kum torbası atarak bütün parçaları masa üzerinden ilk düşüren yarışmacı takımına 1 puan kazandırdı.

Dokunulmazlık oyununu 10-5 All Star takımı kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYNANDI

Gönüllüler takımı kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonrasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bu oyunda yarışmacılar bir düzeneği sabit tutmaya çalıştılar ve düzeneğin üzerine üst üste olacak şekilde küpler koydular. Her küpü koyduktan sonra ise tuttukları basamakları artırdılar. Bireysel dokunulmazlık oyunununu kazanan ada konseyinde elenme korkusu yaşamayacak ve elenemsi yönünde bir isim söyleme hakkı olacak. Bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan kişi Nagihan oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyunları sonrasında kritik bir ada konseyi yapıldı. Konseyde yapılan oylamada ismi çıkan kişi İpek oldu. Bireysel Dokunulmazlık yarışmasını kazanan Nagihan Ramazan'ın adını söyledi. Haftanın en iyi performansına sahip olan Funda ise Birsen'in ismini söyledi.

ALL STAR'A YARIŞMACI DAHİL OLDU

Survivor 2018'de All Star takımında sakatlanan Ecem'in yerne katılacak isim belli oldu. Acun ılıcalı'nın sosyal medya hesabından yayınladığı isim Berna Canbeldek.

Survivor 2018 Dokunulmazlık oyunu (18 Mart) - Elemeye kimler kaldı?

GERGİNLİK YAŞANDI

Dünkü ödül oyununda kısa süreli gerginlik yaşayan Gönüllülerden Batuhan ile All Star'dan Turabi dokunulmazlık oyununda tekrar karşı karşıya geldi. Oyun alanına giderken de kısa süreli gerginlik yaşadılar.

Oyun alanından oyunun başlamasını beklerken, Batuhan, Turabi'ye dün oyunda şaka yaptığını ve onun anlamadığını söyledi. Turabi ise Batuhan'a sert çıkarak tepki gösterdi. Batuhan, Turabi'ye oyun esnasında 'tamam şimdi göreceğiz' diyerek gerilimi sonlandırdı. İki tarafın karşılaştığı oyun sonrası takımına puanı kazandıran isim Turabi oldu. Turabi Çamkıran, kazandığı oyun sonrası sevinç gösterisini yapmayı da ihmal etmedi.
Acun Ilıcalı aynı zamanda oyun öncesinde yaptığı açıklamada Survivor tarihinde bir ilki açıkladı. Ilıcalı, oynanan bu dokunulmazlık oyununun Survivor tarihinin en uzun havuz parkuru olduğunu açıkladı. Acun Ilıcalı'nın açıklaması şöyle;

'Kaybeden takımdan bir kişi adaya veda edecek. Survivor tarihinde bir ilki yaşayacaksınız. Gelmiş geçmiş en uzun havuz parkuru bu oyun. Bugün ilk defa oynayacaksınız. İki takım içinde yeni bir parkur bu. Gerçekten aylar sürdü bu parkuru inşa etmemiz'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler