Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler takımları kesinleşti – Survivor 2017 yarışmacıları

Ekranların fenomen programı Survivor’da Ünlüler takımı ve gönüllüler takımında yer alacak yarışmacılar kesinleşti.

Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler takımları kesinleşti – Survivor 2017 yarışmacıları

Acun Ilıcalı’nın en çok önem verdiği proje olan ve yayınlandığıu her gün reytinglerde ilk sıraya yerleşen Survivor 2017’de çok konuşulacak. Yine Acun Ilıcalı’nın kanalı olan TV 8’de yayınlanacak olan programda birbirinden ilginç isimler yer alıyor. Peki Survivor 2017 yarışmacıları kimler, gönüllüler ve ünlüler takımlarında kimler yer alıyor? İşte tüm detaylar

Acun Ilıcalı 21 Ocak 2017’de başlayan olan yarışma için tam 17 Milyon Dolarlık bütçe ayrıldığını açıkladı. Yunanistan’da da gerçekleştirilecek olan yarışma için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Seçilen yarışmacıların arasında bu yıl boks gibi dövüş sporlarıyla ilgilenen bir çok sporcunun olduğu dikkat çekti.

İŞTE YARIŞMACILAR SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER TAKIMI

Her yıl olduğu gibi yarışmada ünlüler takımında dikkat çekici isimler yer alıyor. Kadroya bakıldığında izleyenleri ekrana kilitleyecek isimlerin bir araya getirildiği görülüyor. İşte Survivor 2017 Ünlüler takımı kadrosu; Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat), Sema Apak, Pınar Saka, Adem Kılıççı, Sabriye Şengül, Şahika Ercümen
survivor ne zaman başlıyor

Yarışmacılar Survivor 2017’nin tanıtımında oldukça iddialı görünüyor. Tanıtımda ünlüler iddialarını böyle ortaya koyuyor; Serhat Akın: Gönüllülerin gönlüne taht kurmaya gidiyorum. İsteseler de istemeseler de… Berna Öztürk: En güçlü ben olmayabilirim ama en iyisini ben yaparım. Furkan Kızılay: “Bu sene çok farklı bir Survivor olacak. Gönüllüler duymasın… Pınar Saka: Kazanmak için ne mi yaparım? Hayal bile edemezsiniz. Tarık Mengüç: Survivor’a savaşmaya gidiyorum. Güç demek Mengüç demek. Güç bende artık. Sabriye Şengül: Survivor’ın kadın bir savaşçıya ihtiyacı vardı. İşte ben geldim. Şahika Mengüç: Benim için zafer derinlikleden geçer. Bu sefer nefesimi Survivor için tutacağım. Adem Kılıççı: Hayat bir boks maçı gibidir. Yenilgiyi yere düştüğünde değil kalkamadığında yaşarsın. Şimdi yeni bir savaş başlıyor.  Seda Demir: Kendine güvenmek insanın en büyük zaferidir. Neden olmasın. Çılgın Sedat: Kim daha çılgın göreceğiz. Ben mi, Survivor mı? Çıldırtırım, çıldırtacağım. Sema Apak: Ben rakiplerimi düşünmem. Onlar beni düşünsün. İlhan Mansız : Kazanmak için savaşmak gerek. Savaşmak için savaşçı olmak gerek.


SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Bu yıl gönüllüler takımında oldukça iddialı isimler yer alıyor. Yine televizyon ekranlarından tanınmış isimler de takımda yer alırken, takım daha çok sporculardan oluşturuldu. İşte Survivor 2017 gönüllüler takımı: Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer,Erdi. 

Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar kendilerini işte böyle ifade ediyor; Gökhan Gözükan: Ben Gökhan, size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla. Fulya Şahin: Ben Fulya. Adımı akıllara kazımaya geldim. Ogeday Girişken: Ben aç kalmaktan korkmam. Onlar benimle yarışmaktan korksun. Denisa: Adada yılan mı var? Ben zaten evimde besliyorum… Elif Şadoğlu: Herkes şampiyon olabilir ama benim olmadığım yerde. Eser West: Ben Eser West, konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an her şey değişir. Burçak Tuncer: Survivor’a kendi hikayemi yazmaya gidiyorum. Tuğçe Melis Demir: Ben Tuğçe. Umarım ünlüler takımı kendini iyi hazırlamıştır. Zoru başarırım imkansız sadece biraz zamanımı alır. Volkan Çetinkaya: Başarıya giden yolda her şey mubahtır. Survivor’da emir komuta bende.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv