Star Tv' nin yeni başlayacak olan dizisi "Annemi Beklerken"

Annemi Beklerken dizisi hakkında işte tüm detaylar...

Star Tv' nin yeni başlayacak olan dizisi "Annemi Beklerken"

Star Tv 2019 yaz dizilerine aday olan Annemi Beklerken dizisi hazırlıklara başladı.  Star Tv ile anlaşan ilk yapım ise O3 Medya oldu. İstanbullu Gelin dizisinin çekimleri tamamlandıktan sonra mayıs ayının son günlerinde Annemi Beklerken  dizisi çekimleri başlayacağı gündeme geldi. O3 Medya  Annemi Beklerken dizisi için çalışmalara tam gaz devam ediyor.


Özellikle uzun dönemdir ekranlarda olmayan yüzleri dinlenmiş isimler ile çalışmak isteyen O3 Medya Annemi Beklerken dizisinin erkek başrol oyuncusu olarak Furkan Palalı ile anlaşmak üzere. Daha önce asker ve aksiyon dizilerinde yer alan ve çok beğenilen Furkan Palalı son dönemde aşk dizileri ile de kendini izleyiciye beğendirmeyi başarmış ve Furkan Palalı’nın başrolünde yer aldığı No 309 dizisi başarıdan başarıya koşmuştu.

Daha önce Umutsuz Ev Kadınları, Güllerin Savaşı, Tatlı İntikam ve Meryem dizilerinin yönetmeni Barış Erçetin‘in yöneteceği, Asi, Kavak Yelleri, Benim İçin Üzülme, Sen Benimsin dizilerinin senaristi Pınar Ordu‘nun senaryosunu yazacağı Annemi Beklerken 2019 yazında Star ekranlarında olacak.

Annemi Beklerken Oyuncuları Kadrosu

Annemi Beklerken dizisi baş rolleri için iki isimle imza aşamasına gelindi. Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu yazlık dizide başrol oyuncular olacak. Yeni oyuncular belli olduğunda sayfamızda olacak.
 
Furkan Palalı:

Annemi Beklerken oyuncuları arasında yer alacak olan Furkan Palalı, 1986 yılında Konya’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Jeoloji mezunudur. Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde Yüksek Lisans yapan oyuncu Türkiye Basketbol birinci liginde 7 yıl profesyonel basketbol oynamıştır. Üniversite eğitimi için basketbola ara vermiştir. Üniversite eğitimine devam ederken usta isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır.

Furkan Palalı, ilk olarak 2010 yılında Küçük Sırlar isimli dizide rol aldı. Dizide Aras karakterine hayat vermiştir. Adını Feriha Koydum Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol alan oyuncu Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde Arif karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında ise Aşk Emek İster dizisinde Demir karakterini canlandırmıştır. 

2014 Kızıl Elma, 2015 Son Çıkış dizilerinde rol alan oyuncu 2016-2017 yılında ise Fox ekranlarında yayınlanan No:309 isimli dizide Demet Özdemir ile birlikte başrol oynadı. Onur karakteri ile genç kızların sevgilisi oldu.

Somuncu Baba Aşkın Sırrı ve Direniş Karatay sinema filmlerinde rol aldı. 2018 yılında Yuvaya Dönüş isimli sinema filminde rol alan oyuncunun son projesi ise önce Çukurdere olarak ismi belirlenen sonrasında Bir Mucize Olsun olarak değiştirilen dizi oldu. Dizide Yiğit karakterini canlandırmıştı ancak dizi erken final yaptı.


Aslı Bekiroğlu:

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu İtalyan Lisesi mezunudur. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetik bölümünde okumuştur. Devlet Konservatuvarında oyunculuk eğitimleri alan güzel oyuncu Annemi Beklerken Oyuncuları içinde başrol oynayacak.

Çocukluğunda reklam filmlerinde de rol alan oyuncu sosyal medyayı etkili bir biçimde kullanmaktadır. Dizilerde ise ilk olarak TRT ekranlarında yayınlanan Beni Böyle Sev isimli dizide rol almıştır. Dizide Ayça karakterini canlandırmıştır.

Aslı Bekiroğlu Tv 8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde Melike karakterini canlandırmaktadır. 2015 yılında Adı Mutluluk isimli dizide Sera karakterini canlandıran oyuncu 2016 yılında ise Gülümse Yeter dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında İkimizin Yerine isimli sinema filminde Ceylan karakterini oynayan oyuncu Yol Arkadaşım filminde de rol almıştır. Filmde Bahar karakterine can vermiştir.

Aslı Bekiroğlu Dudullu Postası internet dizisinde Betül karakterini canlandırmıştır. Oyuncu şu an Tv 8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde Melike karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv