Söz yeni sezon fragmanı çıktı!

Söz dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon tanıtımı dizinin yine oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyallerini verdi. Ayrıca diziye Aybüke Pusat'ın yerine Deniz Baysal dahil oldu

Söz yeni sezon fragmanı çıktı!

Star TV'de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi Söz'ün merakla beklenen 3. sezon tanıtımı yayınlandı. Hemen her bölümüyle reyting listelerinde üst sıralarda yer alan Söz'de yine heyecanlı gelişmeler yaşanacağının ipuçları verildi. "Söz ne zaman başlayacak" sorularının yanıtı ise henüz netleşmesede dizinin Eylül ayının ortalarında başlaması bekleniiyor.

SÖZ YENİ SEZON FRAGMANI

SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Yavuz, hiç beklemediği bir anda Derman'ın karşısına çıkar? Yavuz, yaralanan Bahar'ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman'ın peşine düşmüştür. Derman yurt dışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar'ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve'nin ardından Bahar'ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz'u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman'ı bulmak.

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz'un aldığı haber namlunun ucundaki Derman'la birlikte herkesi şok edecektir.

Söz yeni sezon fragmanı çıktı!

Tolga Sarıtaş kimdir?

1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da doğan oyuncu lise eğitimini Halil Akkant Lisesi’nde gördü. Liseden sonra oyunculuğa merak sardı ve kendini bu yönde geliştirmeye başladı. Oyunculuk eğitimine Esenyurt Belediyesi Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda başladı.  Oyunculuğun yanında müziğe karşı da bir ilgisi vardır. Birkaç müzik grubuna dahil olarak gitarislik ve bateristlik yaptı. Oyunculuk kariyeri Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladı. Bu dizi ile başarı yakalayan yakışıklı oyuncu yapım şirketlerine kendini göstermiş oldu. Asıl zirveyi Güneşin Kızları dizisi ile yakalayan Ünlü oyuncunun rol aldığı diğer diziler ise şunlardır: Bahtı Kara, Kaledeki Yalnızlık, Sen de Gitme, Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları, Büyük Sürgün Kafkasya,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv