Söz yeni bölüm neden yok? Söz neden yayınlanmıyor?

Sevilen dizi Söz'ün takipçileri bu akşam hayal kırıklığına uğradı. Söz yeni bölüm bu akşam yayınlanmadı.

Söz yeni bölüm neden yok? Söz neden yayınlanmıyor?

Star TV'de yayınlanan sevilen dizi Söz'ün izleyicileri bu akşam ekran başına geçtiğinde şok oldu. Dizinin yeni bölümü bugün ekranlara gelmedi. Dizinin izleyicileri "Söz yeni bölüm neden yok" sorusuna yanıt ararken durum çok geçmeden anlaşıldı. Yılbaşı nedeniyle bir çok dizi yayınlanmazken bunlardan biri de Söz oldu. Söz en son 27. bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizinin yeni bölümü gelecek hafta yayınlanacak.

Söz 27. bölüm özeti;

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır. Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır. Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.


Söz 26. bölümde neler olmuştu?

Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir. Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir. Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv