Söz nefes kesti! Söz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 14. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Söz nefes kesti! Söz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star tv ekranlarında yayınlanan dizi Söz 14. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sevilen dizide bu hafta yine birbirinden çarpıcı gelişmeler oldu. Timin bulunduğu kışlaya teröristler baskın düzenledi ve tim oldukça zor anlar yaşasa da püskürtmeyi başardı. Çolak ise eski gücüne kavuşmaya başlar... Söz 15. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Söz 14. bölüm özeti 

Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşayacaktır. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelecektir. Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehdit beklemektedir.

Söz 13. bölümde neler olmuştu?

Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv