Söz 83. bölüm fragmanı çıktı mı?

Söz 82. bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Fenomen dizide bu hafta neler oldu, Söz 83. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Söz 83. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de ekranlara gelen Söz 82. bölüm ile hayranlarıyla buluştu. Fenomen dizi bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitledi. Söz 83. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Söz 82. bölüm özeti

Aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem’i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer. Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz’un başında olduğu Tim’in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.  Erdem’in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako’nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir.  Erdem’in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz’la konuşan Di Rabbako Erdem’e karşılık Dragan’ı ister.  Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem'i kurtarmaktır fakat Dragan’ı vermeye niyetleri yoktur.

Söz 81. bölüm özeti

İstanbul’u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler. Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan’ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan yapan organizatörün tepesine çöker. Dost, İstanbul’un yıkım planı için Linda’ya talimat verir. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye sokar. İstanbul’daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verir. Nazlı babası Erdem’den haber alamayınca panikler. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem’in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıkar. Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim’in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini alırlar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz olacaktır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler