Söz 77. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Star TV'de ekranlara gelen Söz'ün 77.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair ipuçları fragmanda yer aldı.

Söz 77. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Her hafta pazartesi günü izleyicilerle buluşan Söz, son olarak 76. bölümüyle ekranlara gelmişti. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni tanıtımı da çıktı. Söz 77. bölüm fragmanı yayınlanırken fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. 

SÖZ 77.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 76. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? İŞTE ÖNCEKİ BÖLÜM ÖZETİ

Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u bulan Derya bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz ayrılığın eşiğine gelirler. 

Tim tarafından köşeye sıkıştırılan Dragan kaçış yolu olarak Karabatak’ı kullanır. Fakat yaptığı planla Tim’in atlattığını düşünürken yolun sonuna geldiğini anlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv