Söz 5. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz'de neler oldu?

Söz 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İlk bölümleriyle beğeni toplayan dizide neler olacağı merak konusu

Söz 5. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz'de neler oldu?

Star TV'nin yeni dizi olan Söz 4. bölümüyle izleyiciyle buluştu. İlk bölümleriyle izleyiciden tam not alan askeri olayları konu alan dizide tim Çolak'ı yakalamak için harekete geçti. Dizi yine nefes kesti. Söz 5. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Söz 4. bölümü

Alternatif link için tıklayın

Düğünde yaşanan katliam bütün Türkiye’de şok etkisi yaratır. Düğün sırasında verdiği kritik karar, Yavuz’un başının belaya girmesine sebep olur. Katliamla ilgili çekilen görüntüler çarpıtılarak medyaya servis edilir. Türk askeri zor durumda kalır. Röportaj hayaliyle Çolak’ın yanına giden Eylem, başını nasıl bir tehlikeye soktuğunun farkında değildir. Yavuz ve arkadaşları, bu cani saldırının karşılığını vermek için hızla harekete geçerler. Tim, Çolak’ı köşeye sıkıştırmak üzeredir.

Önceki bölümde neler oldu?

Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Sığındıkları mağarada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?
Söz 5. bölüm fragmanı

Oyuncu kadrosu;

Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Nil Günal, Ece Okay, Melissa Yıldırmer, İlayda Ildır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler