Söz 35. bölüm fragmanı (ön izlemesi) yayınlandı! Çaylak şehit mi oluyor?

Söz 35. bölüm fragmanı beklenirken ön izleme yayınlandı. Sevilen dizide son bölümde heyecan yine doruktaydı. İşte detaylar

Söz 35. bölüm fragmanı (ön izlemesi) yayınlandı! Çaylak şehit mi oluyor?
Star TV'nin en çok izlenen dizilerinin başında yer alan Söz 34. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Çaylak ağır yaralandı ve izleyici ekrana kilitlendi... Söz 35. bölüm fragmanı beklenirken önizlemesi yayınlandı ve gelecek haftaya dair ipuçları verildi.

İşte Söz 35. bölüm fragmanı (önizlemesi)

Söz 34. bölüm özeti

Nazlı’nın hayatı Timin yetişmesine bağlı... Dört bir yanı teröristler tarafından sarılan Tim köşeye sıkışmıştır. Amansız bir mücadelenin tam ortasındayken Agah'ın sürpriz planı bütün dengeleri değiştirir.

Derman'ın emriyle adamları hemen harekete geçer. Derman'ın adamını teşhis eden Nazlı, hain bir tuzakla kaçırılır. Tim hemen harekete geçer. Karabatak yaralı olmasına rağmen canını dişine takıp Nazlı'yı bulmak için yemin eder. Zamana karşı kıyasıya bir yarış başlar. Eğer Tim zamanında yetişemezse Nazlı'nın hayatı sona erecektir. Bu sırada Yavuz da annesinin katiliyle ilgili babasından şok edici bir bilgi öğrenir.  Keşif ekibine katılan Keşanlı ve Çaylak ise beklemedikleri bir saldırıyla karşı karşıya kalırlar. Çayak ağır yaralanır. Üstelik bir harabede sıkışırlar ve yardım çağrılarını kimse duyamaz. Çaylak, Keşanlı'nın kollarında şehit olmak üzeredir.

Önceki bölümde neler olmuştu

Çolak Time karşı tuzak kuruyor... Uyuşturucu operasyonunda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan timi operasyon sonunda kritik bir görev beklemektedir. Derman’ın planı sonucunda araçlarında bir bombayla kalan Kenan Müdür ve Erdem Yarbay bu kıskaçtan kurtulmak için riskli bir plan yapar. Bu planda timin de kritik bir görevi vardır. İkiye ayrılan tim, bir yandan uyuşturucu dolu kamyonu sağ salim emniyet güçlerine teslim etmek için uğraşırken, diğer yandan Kenan Müdür’ün arabasına koyulan bombayı imha etmek için mücadele eder. Hastanede ölümle pençeleşen Safiye için artık Bahar’ın yapacağı bir şey yoktur. Üstelik Safiye’nin hayatına mal olan tehlike artık çok daha yakınlarındadır.  Harekatın başka bir safhaya geçmesiyle yeni bir kara birliği sınır dışına sevk edilir. Tim bu sevk sırasında önemli bir görev alır. Çolak’ın time karşı kurduğu tuzağı bertaraf etmek çok kolay olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv