Söz 34. Bölüm Fragmanı - 33. Bölüm nefes kesti

Önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Söz 33. Bölümü ile ekranlara geldi. Nefeslerin tutulduğu bölüm sonrasında Yeni bölüm merakla bekleniyor.

Söz 34. Bölüm Fragmanı - 33. Bölüm nefes kesti

Star TV ekranlarında her pazartesi izleyici ile buluşan ve her hafta nefeslerin tutulduğu heyecan dolu bir bölümle izleyiciyi ekrana kilitleyen Söz 33. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Söz 34. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.

Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır’ın rol aldığı dizide Emniyet Müdürü ve Erdem Yarbay’ı sağ salim bombadan kurtaran tim ve polis ekipleri sonrasında başlatılan dalga kıran harekatına gidemedikleri için üzülürken kendilerini çok zorlu bir görev bekler. Safiye yapılan saldırı sonrasında hayatını kaybederken onun ölümüne neden olan kişiyi Nazlı görür. Yakalanan kişiler arasında saldırıyı yapanı teşhis eder ancak adamlar yaptığının intikamını almak için Nazlı’nın peşine düşer. Çolak, Büyükelçi’den silah ve para ister ancak olumsuz yanıt alır ve bunun üzerine ona gidecek olan parayı çalar. Agah ile yapılan görüşme sonrasında tim çok zorlu bir görev için yola çıkar. Yapılan operasyonda çok sayıda karşı adamla savaşan timde Çaylak ve Karabatak yaralanır. Çolak’ın para ile kandırdığı radikal gruplarda bu operasyona dahil olurken Tim vazgeçmeden üzerine gider.

34. Bölüm Fragmanı

Söz’ün 33. Bölümü yaşanan bu gelişmelerle heyecan dolu bir noktada sona ererken herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. İşte 34. Bölümden ilk sahne.

32. Bölümde neler oldu?

Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişir...
Çolak’ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişirler. Agah’ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koyacaktır. Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.  Bu arada terörün finans kaynaklarını kesmek isteyen Tim, Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır ve Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak düzenlenen bir operasyonla büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır.  Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv