Söz 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 32. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide izleyiciler yine ekran başına kilitlendi. Son bölümde neler oldu, 33. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Söz 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Söz 32. bölümüyle ekranlara geldi. Beğenilerek takip edilen dizide bu hafta Yavuz, babası için hayatını ortaya koyar... Söz 33. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Söz 32. bölüm fragmanı ve özeti

Çolak’ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişirler. Agah’ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koyacaktır.  Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.  Bu arada terörün finans kaynaklarını kesmek isteyen Tim, Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır ve Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak düzenlenen bir operasyonla büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır. Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.

SÖZ 31. BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz, Agah’la buluştuğu an, büyük bir tehlikenin içinde kalırlar. Yavuz öğrendiği gerçekle yüzleşirken, babası Hamit Karasu (Agah) onun göreve geri dönmesi için engelleri ortadan kaldırmıştır. Yavuz tekrar kutsal üniformasına kavuşurken Hafız, Şükran tarafından hain bir tuzağın içine çekilmek üzeredir. Tim, Hafız’ın zor durumda olduğu haberini alır almaz harekete geçer. Ama teröristler çoktan hamlesini yapmış ve Hafız’ın etrafını çevirmiştir. Çolak’ın röportaj hamlesi tüm dünya kamuoyunda büyük bir infiale neden olmuştur. Arkasına rüzgârı aldığını sanan Çolak hain planını devreye sokar. Çaylak ve Su’nun nişan töreninde aniden gelen bir haber üzerine Tim, Çolak’ın planını bertaraf etmek için harekete geçer. Yavuz ise Agah’la buluştuğu an, Baba-Oğul büyük bir tehlikenin içinde kalırlar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler