Söz 31. Bölüm fragmanı - 30. Bölümde neler oldu?

Söz 30. Bölümle ekranlara geldi. Heyecanın doruğa çıktığı dizide çok önemli gelişmeler yaşanırken herkes 31. Bölümde neler olacağını merakla bekliyor. 31. Bölüm fragmanı ve ayrıntılar bu sayfada.

Söz 31. Bölüm fragmanı - 30. Bölümde neler oldu?

Star TV’de ekranlara gelen ve sezonun en çok izlenilen dizilerinin başında gelen Söz 30. Bölümü ile izleyiciyle buluştu. İzleyiciyi ekrana kilitleyen dizide şimdi 31. Bölümde neler olacağı merak ediliyor. Söz 31. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.


Dizide Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır rol alıyor.  

Söz 31. Bölüm fragmanı - 30. Bölümde neler oldu?

Sezona çok iyi başlayan ve en çok izlenen dizilerden olan Söz, pazartesi akşamları herkesi ekrana bağlıyor. 30. Bölümde Agah’tan füze kodlarını alan Yavuz sınır dışında yakalanarak hapse atılıyor. Tutulduğu yerde tehditler alan Yavuz’a saldıranlar olurken Tim Yavuz’un tutulduğu yeri tespit ediyor ve onur kurtarmak için harekete geçiyor. Time Erdem Yarbay’da katılıyor ve Yavuz’u tutulduğu yerden kurtarmak için operasyon başlıyor. Kaldığı yerde kendisine saldıranlarla uğraşan Yavuz ise bahçede olduğu sırada getirilen Erdem Yarbay’ı görünce şaşkınlık yaşadı. Yavuz’u kurtarmak için bu gelişmeler yaşanırken kodların alınması ile imha edilen füzeler sonrasında Çolak çıldırıyor.

30. bölümde yaşananlar sonrasında izleyiciler yeni bölümde yaşanacakları beklemeye başladı.

İşte yeni bölüme dair ipuçları veren 31. Bölümden ilk sahne 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv