Söz 30. Bölüm fragmanı Yayınlandı – Tim Yavuz için harekete geçiyor

Önemli ölçüde izleyici kitlesi tarafından takip edilen Söz yeni bölümü ile yine nefes kesecek. Söz 30. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar.

Söz 30. Bölüm fragmanı Yayınlandı – Tim Yavuz için harekete geçiyor

Her hafta Pazartesi akşamları ekrana gelen ve sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Söz yeni Bölümü ile yine hayranlarını ekrana kilitleyecek. Söz 30. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bütün detaylar haberimizde.


Sezona çok iyi başlayan ve kısa zamanda önemli bir izleyici kitlesine sahip olan sezonun en çok izlenen dizilerinin başında gelen Söz dizisinin hayranları geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm sonrasında yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor.



Yayınlanan bölümde Yavuz timi korumak için istifa etti. Kimse onu bu kararından vazgeçiremezken Agah’ı bulmak içinde harekete geçti. Çolak füzeleri ele geçirmeye çalışırken aksilik yaşasa da bunu başardı ancak füzeleri ateşlemeye yarayan kodları ele geçiremedi. Tim füzeleri ele geçirmek için operasyon yaptı ancak teröristler Jammer kullanınca kurdukları bomba düzeneği patlamadı ve başarılı olamadılar. Hafız kendisini feda ederken son anda yaşanan gelişme ile bulunduğu yerden çıktı ve füzelerin yüklendiği kamyonun altına tutunarak götürüldükleri yeri öğrendi. Bu sırada Tim aldıkları istihbarat sonrasında füzelerin tutulduğu yere baskın yaptı. Füzeleri ele geçirdiler ancak bir terörist Agah tarafından Çolak’a verilen kodlar sayesinde füzeyi ateşlemeyi başardı. Füze Karabayır’a doğru ilerlerken Yavuz Agah’ı yakaladı ve onu öldürecekken Agah füzeleri durmak için kodların kendisinde olduğunu söyledi. Kodları vermesi karşılığında Yavuz’dan kendisini bırakmasını istedi. Yavuz’un nasıl bir karar vereceği yeni bölümde belli olacak.

Söz 30. Bölüm de neler olacak?

Söz’ün 22 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümü ile ilgili yayınlanan fragmanda Yavuz’un sınır dışında yakalanarak hapse atıldığı görülüyor. Burada kendisini öldürmek isteyen mahkumlarla uğraşan Yavuz’u kurtarmak isteyen Tim harekete geçiyor. Fragmanın sonunda ise Erdem Yarbay’ın Yavuz’un tutulduğu hapishaneye elleri kelepçeli olarak getirildiği görülüyor. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak.



  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv