Söz 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 19. bölümüyle yine herkesi ekrana kilitlemeyi başardı. Son bölümde neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Söz 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de ekranlara gelen Söz 19. bölümü ile izleyenleriyle buluştu. Heyecanın hiç eksik olmadığı dizide bu hafta Tim Sancar'ı yakalamak için harekete geçti. Ateş'e veda yemeğinde büyük bir sürpriz yaşanırken Yavuz yine bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. Söz 20. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı çıktığında burada olacak
Söz 19. bölüm özeti

Korhan Paşa’nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim’e büyük bir şok yaşatır. Bu şokun ardından intikam yemini eden Tim, Sancar’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Zorlu şartlarda gerçekleştirilen operasyonun ardından Agâh’a bir adım daha yaklaşacaklardır.

Bir süre Tim’e veda etmek zorunda kalan Keşanlı, yeni tanıştığı yol arkadaşı Battal ile beklenmedik bir maceraya atılır. Fransa’da patlamaya sebep olan Eylem, Sancar’ı öldürmenin planlarını yapar ancak mekâna döndüğünde karşılaştığı manzara, onu oldukça tehlikeli bir sürece sokacaktır.

18. bölümde neler olmuştu?

Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık. Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir. Yavuz’un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim’i tahmin etmedikleri bir son beklemektedir.

Önceki hafta neler olmuştu?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır. Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv