Söz 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz'de nefesler kesildi

Ekranların yeni dizisi Söz 9. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüm yine nefes kesti. Bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Söz 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz'de nefesler kesildi

Star TV'de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan dizi Söz 9. bölümüyle ekranlara geldi.  Bu hafta Yavuz, Çolak'ın elinde esir oldu. Diğer taraftan Erdem'in karısı ve kızı ile birlikte doktor okulda teröristlerin tehdidi altında kaldı... Söz 10. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.


SÖZ 9. BÖLÜM ÖZETİ


Yavuz, Çolak’ın elinde rehin, yanma tehdidi ile burun buruna! Keşanlı, Çaylak ve Karabatak çarpışma sonrasında Yavuz’un kaza yaptığı yere gelince Yavuz’un olay yerini terk ettiği bilgisini alırlar. Yavuz ortalarda yoktur. Erdem Yavuz’u ararken karısı ve kızının okulda teröristler tarafından tehdit edildiği bilgisini alınca Karabatak ve diğerlerini oraya yönlendirir. Onlar okula geldiğinde ise okul teröristler tarafından kuşatılır. Üstelik bütün iletişim kanalları da kapatılmıştır. Okulda hepsini zorlu bir mücadele beklerken diğer tarafta Avcı’nın içinde olduğu araç patlatılınca Avcı da büyük bir ölüm kalım savaşı vermeye başlar. Bütün Tim Avcı’yı kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur. Öte yandan Erdem Yavuz’a ulaşır ama gördüğü onu şok eder. Çünkü Yavuz Çolak’ın elindedir ve Çolak Yavuz’u diri diri yakmaya niyetlidir. 


SÖZ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyuyor. Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçer. Öncelikli hedefi Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşananlardan sonra iyice gerilir. Hafız, hastane yatağında eli kolu bağlı şekilde durmaktan bunalmıştır. Time yardımcı olmak istemektedir. Aradığı fırsat ayağına gelir. Davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki araştırılmaya başlanır. Tetikçi, büyük bir sırrı barındırmaktadır. Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyar ve ölüm ile burun buruna gelir.
Söz 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz'de nefesler kesildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv