Sol Yanım 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerin merakla beklediği Sol Yanım dizisinin 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair detaylar yer aldı. İşte o fragman...

Sol Yanım 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekliyor? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

SOL YANIM 3. TANITIM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Zenginliğin tüm ihtişamını yaşadıktan sonra ufak bir mahallede yeni hayatlarına alışmaya çalışan anne ve kızının sırları ile Kutlusoy Ailesi'nin sırlarının birbirine düğümlenmesi yer alıyor. Bir yanda tek başına hayatı öğrenen Serra, diğer yanında ise olağanüstü zenginliğin içinde hesaplara ve sırlara boğulmuş Kutlusoy ailesinin veliahtı Selim… Aşkların tesadüflere, tesadüflerin aşklara kapı araladığı bu hikayede; hem çözülmesi gereken düğümler hem de her düğümde ortaya çıkan yeni sırlar var. 

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Dizinin başrollerinde, Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler rol alacak. Oyunculara Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca ve Hasret Usneker gibi oyuncular eşlik edecek.

SOL YANIM NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Sol Yanım dizisi yakında Star Tv ekranlarında yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv