Siyah İnci 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de Siyah İnci ilk bölümüyle ekranlara geldi. 2. bölüm fragmanı çıktı mı, neler oldu? İşte detaylar Hazal ve Kenan’ın tutku dolu aşkı...

Siyah İnci 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'ın yer aldığı Siyah İnci ilk bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen oyuncuların başrolde olduğu dizi beğeni topladı. Siyah İnci 2. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Yeni dizi her perşembe saat 20.00'de ekranlara gelecek.


Siyah İnci ilk bölüm özeti ve konu

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman) kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak. Kenan ve Hazal küçük bir sahil kasabasında yaşayan birbirlerine çok aşık iki gençtir.

Hayatları sade, mütevazi ve küçük aşkları çok büyüktür. Bu hayattan diledikleri tek şey vardır iki gencin Hazal’ın babası Midyeci Halil’in inadının kırılması ve sonunda evlenmek. Halil’ın inadı kırılmak bilmez. Kenan onun gözünde ise yaramaz sıradan sefil bir balıkçıdır ve kızını da sefil edecektir. Kenan fersah fersah dalmış, bulunması imkansız denilen efsanevi Siyah İnci'yi çıkartmış, kendi mucizesi olarak gördüğu aşkını bir başka mucizeyle süslemiştir. 
Siyah İnci 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halil'in inadı da tavrı da onları ayırmaya yetmeyecektir. Üstelik sevdanın lisanını en az onlar kadar iyi bilen Hazal’ın annesi Melek de arkalarındayken... Ta ki o güne kadar ... Siyah inci eşsizdir, nadidedir, efsanedir, fakat karadır işte... Tıpkı Hazal ve Kenan’ın aşkı gibi. Vural Demiroğlu ...Hiç beklenmedik bir anda kendi kabusundan uyanır... Ve Siyah İncı masalını kirletir ... Hem de elini bile sürmeden...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv