Siyah İnci 13. bölüm fragmanı çıktı mı? Son bölümde sürpriz

Star TV'de yayınlanan Siyah İnci 12. bölümle ekranlara geldi. Bu hafta neler oldu,yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Star Tv'de ekranlara gelen Siyah İnci 12. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman gibi isimlerin yer aldığı dizide bu hafta; Vural ve Canan hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşır... Siyah İnci 13. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Siyah İnci son bölümde neler oldu?

Hastalığının ölümcül olduğunu öğrenen Irmak, büyük bir yıkım yaşar… Hayatında ilk kez aşkı tatmışken, ömrünün son demlerini yaşıyor olmak, Kenan’dan, ailesinden, hayallerinden kopacak olmak darmadağın eder Irmak’ı… Tek isteği vardır… Son günlerinde de olsa sevdiği adama kavuşmak… Kenan ise; Irmak’ın fişini çekenin Ebru olduğunu öğrenmiş, ona hesap sormuştur. Ebru iyiden iyiye köşeye sıkışmıştır. Fakat kolay teslim olmaya niyeti yoktur… Elindeki tek kozu olan Hazal ve Kenan’ın öpüşme görüntülerinin olduğu flash belleği kullanmaktan başka çaresi yoktur.


Vural’ın Hazal’a dair şüpheleri her adımda daha da artmakta, Hazal onun arkasından iş çevirdiğinden neredeyse emin olmaya başlamaktadır. Hazal ise, mutlu ve sadık eş rolünü oynamaya devam ederken, bir yandan da Jale ile birlikte Naz’ın akıbetini öğrenmek için araştırmalarına devam etmektedir. Vural, Hazal’ın telefon dökümlerine ulaşır. Hazal’ın Kenan’la, Jale’yle olan tüm konuşmalarına ulaşmıştır Vural… Jale’nin, Hazal’la irtibata geçtiğinden emin olunca, hiç vakit kaybetmeden hamle yapar. Hazal ve Jale önemli bir delil elde etmişlerdir Naz’a dair… Vural ve Canan’ın ofisteki şüpheli konuşmaları, yerleştirdikleri böcekte kayıtlıdır. İkili önemli bir hamle için hazırlanırken, hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar…

Siyah İnci 11. bölümde neler olmuştu?

Aziz, Kenan ve Irmak’ın nişanında elinde silahla Vural’ın karşısına dikilmiştir. Kenan dahil herkes şoktadır. Kimse beklememektedir böyle bir şeyi. Kenan Aziz’i durdurmaya çalışır ama başaramaz, Aziz oldukça kararlıdır. Üstelik Vural’ın da alttan almak, boyun eğmek gibi bir niyeti yoktur. Bu durum Aziz’i iyiden iyiye kızdırır. Tetiği düşüreceği esnada ona mani olup, Vural’ın hayatını kurtaran kişi, hiç beklenmedik biri olacaktır. Ebru ise bu karmaşanın arasında günlüğünü geri alacaktır. Fakat Hazal’ın bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur.

Ne pahasına olursa olsun Ebru’nun ipliğini pazara çıkaracaktır. Vural’ın başındaki dert, Aziz’le ve onun eline geçirdiği notla da bitmemektedir. Defne, Vural’ın en büyük sırrını öğrenmiş, ona şantaj yapmıştır. Vural’ın, Defne’yi susturmak için isteklerini kabul etmekten başka şansı yoktur. Melek, nişanda olanlardan sonra kızı adına çok kaygılıdır. Kızının hayatı için endişe etmektedir artık. Bu konuda yardım isteyebileceği tek bir kişi vardır; Aziz. Kızını Demiroğlu ailesinde kurtarması karşılığında babası olduğunu birlikte açıklamayı teklif eder. Kenan ve Hazal cephesindeyse mecburi bir iş birliği söz konusudur. İkili ne şekilde olursa olsun görüntülere Vural ve diğerlerinden önce ulaşmanın derdine düşmüşlerdir. Bu konuda birlikte hareket edip planlarını devreye koyarlar. Fakat görüntülerin peşinde gizliden gizliye plan yürüten bir tek onlar değildir. Ebru da Irmak’ın fişini çekenin kendisi olduğunun anlaşılmaması için plan yapmış ve kimsenin haberi olmadan görüntülere ulaşmanın yolunu bulmuştur.

Görüntülerin peşinde 4 farklı kişi vardır artık; Hazal, Kenan, Ebru ve Vural… Bütün bunlar olurken Jale’de, Naz’la ilgili önemli bilgiler toplamış, Vural’ın ona zarar verdiğine emin olmuştur. Durumu Hazal’la da paylaşır. Hazal, Naz’a ne olduğunu ortaya çıkarmak için oldukça kararlıdır. Bir yandan da herkesten gizli Jale’yle görüşür ve gerçeğin peşinde koşar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler