Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanında Aslı ve Ferhat boşanıyor mu?

Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizide gelecek hafta neler olacağına dair ipuçları da fragmanla birlikte verildi. İşte detaylar

Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanında Aslı ve Ferhat boşanıyor mu?

Kanal D'de pazartesi günleri yayınlanan Siyah Beyaz Aşk'ın 16. bölüm fragmanı çıktı. Sevilen dizide bu hafta Aslı ve Ferhat boşanacak mı sorusunun yanıtı belli olacak...

Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı ve özeti
 Aslı ve Ferhat, boşanacaklar mı? Azad Dağıstan, Ferhat'ın fikrini değiştirebilecek mi? Azad ile dertleşen Ferhat, Aslı'dan boşanacağını söyler. Boşanmak istemesinin sebebinde ise Aslı'nın zarar görmemesi olduğunu açıklar. Azad, bu konuda Ferhat ile aynı görüşte değildir ve ona yol gösterici olmak ister. Aslı ve Ferhat, birlikte son yolculuklarına mı çıkacak?

Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm özeti

Yeter, Namık’ı vurduğunu Aslı’ya itiraf eder. İkisinin arasındaki bu tehlikeli sır, İdil’in Ferhat’a gerçekleri söylemesiyle son bulur. Yeter, Ferhat’ın sorgulayan bakışları karşısında, Namık’ı neden vurduğunu açıklayabilecek mi? Necdet bebeğin, Gülsüm’ün olduğu ortaya çıkınca Gülsüm kendini öldürmeye kalkar. Gülsüm’ü son anda kurtaran Abidin, onu Ferhat’ın gazabından koruyabilecek mi? Ferhat her geçen gün karanlığının, sevgisizliğinin daha çok farkına varırken Aslı, Ferhat’ı bırakmamaya kararlı. Ferhat, Aslı’yı kendisinden uzak tutamazken Aslı, Ferhat’ın onu korumak için seçtiği yolu duyunca ne yapacak?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler