Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 11. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'de ekranlara gelen Siyah Beyaz Aşk 11. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kısa sürede beğeni kazanan, İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay'ın başrollerinde yer aldığı dizide bu hafta Aslı bu hafta büyük bir ikilem arasında kalıyor. Ferhat, Aslı'yı korumak isterken Aslı'nın Ferhat'ı bırakıp bırakmayacağoı merak konusu olur... Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak

Siyah Beyaz Aşk 11. bölüm özeti;

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek? Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak? Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

10. bölümde neler olmuştu?

Ferhat ve Cüneyt, Şahin’in adamları tarafından sarılmış, çıkış yolu aramaktadır. Aslı, Ferhat’ın başının belada olduğunu öğrenince hiç düşünmeden onun peşinden gider. Ferhat ise şimdi kim olduğunu bilmediği bir düşmanla karşı karşıyadır.  Bebeğin Gülsüm ve Cüneyt’in olduğunu öğrenen Abidin, Safiye ile yüzleşir. Kaderinin Abidin’in ellerinde olduğundan habersiz olan Gülsüm bebeğine kavuşabilecek mi?Bütün oklarını Aslı’ya yönelten Namık, Aslı’yla karşı karşıya gelir. Aslı, Ferhat’a babasının Namık olduğunu söyleyip onu yaşadığı yalanın içinden çıkarabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv