Şevkat Yerimdar 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 40. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler yaşandı, 41. bölüm fragmanı çıktı mı?

Şevkat Yerimdar 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fox TV'de ekranlara gelen Şevkat Yerimdar 40. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilerek takip edilen dizide bu hafta düğün heyecanı yaşandı. Şevkat Yerimdar 41. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak

Şevkat Yerimdar 40. bölüm özeti

Esin ve Şevkat nikah için gizlice gün alırlar. Biran önce bir aksilik çıkmadan evlenmek istemektedirler. Fakat mahalleli bunu duyar ve düğün için baskı yapar. Sonunda Şevkat düğüne ikna olur ama Esin’in hayalindeki düğün Şevkat’in istediği kadar sade değildir. Cuma dükkanını geri alma planları yaparken, İsmail de Cuma’dan kurtulma planları yapmaktadır. Düğün günü yaklaştıkça mahalledeki heyecan da gittikçe artmaktadır.

​Şevkat Yerimdar 39. bölüm özeti

Esin ve Şevkat, Ludmila’nın peşinde olduğu adamı bulurlar ve bebeği ondan geri almak için bir plan yaparlar. Sonunda bebeğine kavuşan Ludmila kızıyla beraber yeni bir hayata yelken açar. Esin, Şevkat’le baş başa kalıp artık evliliklerini planlamak ve romantik anlar yaşamak istemektedir. Birlikte Kartepe’ye gitmeye karar verirler. Mahalleden kimseye haber vermeden gizlice tatile çıkarlar. Fakat onları orada ummadıkları sürprizler beklemektedir.

Cuma, Bahar’a aşk mektuplarını yazanın kendisi olduğunu söyler. Amacı, Bahar ile evlenerek Cevdet’in mirasından pay almaktır. Fakat işler planladığı gibi gitmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler