Şevkat Yerimdar 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Şevkat Yerimdar 2. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Sevilen dizide neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Şevkat Yerimdar 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

FOX TV'de yayın hayatına başlayan yeni dizi Şevkat Yerimdar 2. bölümüyle ekranlara geldi. Birbirinden komik olaylarla karşı karşıya kalan Şevkat bu bölümde de küplere bindi... Şevkat Yerimdar 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.


Şevkat Yerimdar 3. bölüm fragmanı


Şevkat Yerimdar 2. bölüm özeti
Cevdet, kızı Esin’in Şevkat’e arabayla çarptığını öğrenince telaşa kapılır. Hastanede gözetim altında kalmayı kabul etmeyen Şevkat’i yalnız bırakmak istemez. Cevdet ve Esin onu ziyarete gider. Fakat Esin’in sakarlığı yeni bir felakete yol açar. Şevkat yine küplere biner. Buna karşın Cevdet, o mahalleye yerleşmek isteyen Esin ile güvenilir bulduğu Şevkat’i birbirlerine emanet eder. Esin, Şevkat’i hastaneye götürüp kontrol ettirmek ister. Şevkat ise Beşiktaş’ın maçına gidecektir, Esin’i başından sepetler. Şevkat maçtayken, mahalle arkadaşları Esin’e bir şaka yaparlar. Bu organize şaka akıl almaz bir felakete yol açar. Tabii kabak Şevkat’in başına patlar. Çünkü Esin ona emanettir.

Önceki bölümde neler oldu?
Şevkat güne evindeki tavaya sinirlenerek başlar. Tavanın canına okuduktan sonra dükkana gider. Çarşı esnafı onun sinirlerini katlar. Şevkat kira ve banka borçlarını ödemek için arabasını satmaya karar verir. Şevkat yola çıkarken Niko her zamanki hikmetli laflarını sıralar, evrene yaydığı öfkenin başına bela saracağını söyler. Tabii Şevkat bu sözlere hiç kulak asmaz. Ancak Niko haklı çıkar, Şevkat arabayı satamaz, üstüne üstlük peşine üç bela takıp gelir: Esin, Bora ve Şefik...
Şevkat Yerimdar 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Esin, Fransa’dan dönmüş ve yeniden İstanbul’da yaşamaya karar vermiştir. Babası Cevdet bu kararından ötürü çok mutludur. Kızına yeni bir araba hediye eder. Esin, Bora ile buluşacak, sonra doğup büyüdüğü mahalleye gidecektir. Cevdet çarşıdaki dükkanların ve mahalledeki birçok evin sahibidir. Kiraların yattığı banka hesabının kartını Esin’e verir. Artık bu gelirlerin tümü Esin’in olacaktır. Şevkat trafikte önce Bora, sonra Esin ile kapışır. Doruğa çıkan öfkesinin piyangosu kötü adam Şefik’e çıkar. Arabasını satamadan mahalleye geri dönen Şevkat, Esin’le bir de orada karşılaşır. Gelişen olaylar Şevkat’i çileden çıkarır. Esin mahallede neye uğradığını şaşırır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv