Sevgili Geçmiş Final Bölümü Fragmanı Yayınlandı!

Sevgili Geçmiş dizisinin son fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise finale dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Sevgili Geçmiş Final Bölümü Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin sevilen dizilerinden olan Sevgili Geçmiş cuma akşamı ekranlara vede edecek. Dizinin son fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini nasıl bir final bekleyecek? İşte finale dair tüm detaylar...

SEVGİLİ GEÇMİŞ 8. BÖLÜM (FİNAL) FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SEVGİLİ GEÇMİŞ 7. BÖLÜM ÖZETİ...

Sinan, Tekin Malik'in kimin öldürdüğünü öğrenmiştir. Büyük şok yaşayan Sinan, kızları ihbar edecek mi merak ediliyor. Cahide, Cemal'i ortadan kaldırmak için bir plan yapar.

Cemal, Tekin Malik'in arabasının yerini ihbar ederek Cahide'yi iyice köşeye sıkıştırmıştır. Cahide'ye iki seçenek sunar… Ya onunla evlenecektir ya da kızları cezaevine girecektir.

İpek, Sinan'ın kendilerini ihbar edip etmeyeceğini anlayamaz. Sinan hiçbir şey söylemeden çekip gider. Polis Büyük Ev'in kapısına dayandığında İpek ve kızlar Sinan'ın kendilerini ele verdiğini düşünürler.

Cahide, Cemal'i ortadan kaldırmak için bir plan yapar. Araba ile nikaha gittikleri sırada Cahide Cemal'e saldırır, araba kontrolden çıkar ve birlikte denize uçarlar. Cemal sudan çıkar; kurtulmuştur ancak Cahide yoktur.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler