"Sevene Kadar Aşk" dizisinin oyuncuları belli oldu!

Yeni başlayacak olan "Sevene Kadar Aşk" dizisiyle ilgili tüm detaylar...

"Sevene Kadar Aşk" dizisinin oyuncuları belli oldu!

Yeni dizilerden olan "Sevene Kadar Aşk" hazırlığına başlandı. Tims B yapımın yapımcılığını üstleneceği yeni dizinin senaryosu da hazır. Sevene Kadar Aşk dizisinde bir savcı ve bir öğretmenin zorlu aşk hikayesi ekranlara taşınacak.
 
Sevene Kadar Aşk dizisinin aralık 2019 da ekranlarda olması bekleniyor. Diğer taraftan Sevene Kadar Aşk dizisinin başrollerinde ise Barış Arduç ve Aybüke Pusat ile birlikte Haluk Bilginer’in de yer alacağı çokça konuluşuluyor. 


Sevene Kadar Aşk dizisinde Aybüke Pusat ve Barış Arduç oyuncuları ilk defa partner olarak bu projede yer alacaklar. Muhtemelen Barış Arduç bir savcı iken Aybüke Pusat’ta bir öğretmen olarak karşımza çıkacak. 
 
Sevene Kadar Aşk Oyuncu Kadrosu

Aybüke Pusat

1995 de Ankara’da dünyaya gelen Aybüke Pusat 23 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunu olan Aybüke Pusat tescilli bir güzeldir. Aybüke Pusat 2014 yılında Miss Turkey de derece yaparak güzelliğini tescillemiştir. Aybüke Pusat oyunculuk dersleri aldıktan sonra ilk olark Medcezir dizisinde Elif karkterine hayat vermiş ve izleyiciye kendini sevdirmeyi başarmıştır. Daha sonr aO Hayat Benim dizisinde ve Familya dizilerinde yer alan Aybüke Pusat byük bir yıldız olacağını oyunculuk becerileri ile göstermiştir. Son olarak ise Söz dizisinde 2 sezon Doktor Bahar karakterine hayat vermiş ve dizinin sezon finalinde ölerek diziden ayrılmıştır. 
 


 
Barış Arduç
1987 de İsviçre de dünyaya gelen Barış Arduç 31 yaşındadır. Ayla Algan ile yolları kesişen Baruş Arduç’un yakışıklılığı ve sempatikliği Ayla Algan’ın dikkatini çekti ve oyunculuk kariyeri için dersler aldı. lk olarak Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili ve Pis Yedili dizilerinde yer alan Barış Arduç deneyim kazanmış Benim İçin Üzülm ve Racon: Ailem İçin dizilerinde ise yapımcılara kendini ispat etmeyi başarmıştır. Son olarak ise Kiralık Aşk isimli yaz dizisinde rol alması ile bir anda hayatı değişmiş ve ülkede tanınan büyük bir star olarak karşımıza çıkmıştır. Gupse Özay’ın sevgilisidir. Baruış Arduç 2018 de mutluluk zamanı filminde yer alsa da beklediğini bulamamıştır. 


 
Haluk Bilginer
1954 de İzmir’de dünyaya gelen Haluk Bilginer 64 yaşındadır. Zuhal Olcay ve Aşkın Nur Yengi ile evlilikler yapmış ama ikisinden de ayrılmıştır. Nazlı Bilginer adında 12 yaşında bir kızı vardır.  Haluk Bilginer Türkiye’de oyunculuğun doğayenlerinden birisidir. Son olarak internet dizileri Şahsiyet ve Masum’da yer almıştır. Sayısız sinema filminde ve tiyatro oyununda yer alsa da 2017 de yer aldığı Kara Yazı dizisi tutmayınca televizyonlardan uzak kalmıştır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv