Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Seni Çok Bekledim dizisinin beklenen fragmanı çıktı. Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar

Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim geçen hafta 6. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı diziyi takip edenler yeni fragman gelmesini bekliyordu. Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar

Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı

Seni Çok Bekledim 6. bölüm özeti

Selo tarafından vurulan Erol, hastanede yaşam mücadelesi verirken tüm bu olanlar için kendini suçlayan Kadir bir an evvel Selo’yu polise teslim etmek için elinden geleni yapar. Babasını bulacağını ümit ederken bir ikiz kardeşi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Ayliz, annesiyle yüzleştiğinde ne cevap alacaktır? Oğlu Umut’la kaçak durumuna düşen Selo, her şeyi geride bırakıp uzaklara gitmeyi başarabilecek mi?

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı ‘Seni Çok Bekledim’in oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi başarılı isimler rol alıyor.

‘Seni Çok Bekledim’ her Cuma saat 20.00’de Star’da…

Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı yayınlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv