Sen Çal Kapımı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizisi Sen Çal Kapımı'nın 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Sen Çal Kapımı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarının başına kitleyen Sen Çal Kapımı dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

SEN ÇAL KAPIMI 7. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SEN ÇAL KAPIMI 6. BÖLÜM ÖZETİ...

Serkan, Eda'yı paparazzilerden kurtarır. Hem de alacağı ödülü, Selin'le konuşmasını ve aylardır üzerinde çalıştığı sözleşmeyi umursamadan.

Eda, ilişkilerinin bambaşka bir boyut kazandığını düşünüyor artık. Ama gerçekten öyle mi? Ertesi gün Serkan Bolat ortadan yok oluyor, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Selin hariç! Eda çıldırıyor bunu öğrenince. Selin ise aşırı mutlu.

Eda, Serkan'ın yokluğunda, önemli bir müşteriye imkansız bir işi bir günde bitireceğine söz vermiş bulunur. Serkan ortaya çıkınca ofiste kavga gürültü giderek büyür. Ekip Eda ve Serkan tarafında ikiye bölünür. Eda bir taraftan Serkan'ın nereye kaybolduğunu öğrenmeye çalışırken bir taraftan da müşterinin işini yetiştirmeye çalışır. Serkan ile Eda arasındaki gerginlik birlikte sabahladıkları bir gecede son bulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv